Protecția datelor

Politica de Confidențialitate RONEP

Ultima revizuire Mai 2018

Fundația Română de Neurologie și Epileptologie (“RONEP”) dorește ca dumneavoastră să cunoașteți că RONEP se ocupă de protejarea confidențialității datelor pe website-ul RONEP (www.ronep.ro) (“Site”). Politica de Confidențialitate a RONEP este explicată mai jos (“Politica de Confidențialitate”) pentru a vă explica cum sunt manipulate datele dumneavoastră personale de către RONEP. RONEP își rezervă dreptul de a modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment. Va rugăm sa verificați frecvent acest site pentru a putea vedea modificările. Folosirea Site-ului de către dumneavoastră reprezintă acceptarea Politicii de Confidențialitate, asa cum este, modificată din când în când.

1.Colectarea Datelor Personale de la Utilizatorii Site-ului

a) RONEP poate colecta și/sau urmări:

(1) adresa IP, tipul computerului și tipul de browser Web al vizitatorilor Site-ului;

(2) informații furnizate de vizitatori în cunostință de cauză, voluntar, în formularele de înscriere online și alte înscrieri (incluzând, dar fără a se limita la nume, adresa, e-mail, și fotografie);

b) RONEP poate plasa “cookie-uri” pe hard-drive-ul vizitatorilor pentru a cuantifica experienta vizitatorilor. Vizitatorii pot sa decline orice cookie de pe Internet prin folosirea setărilor corespunzătoare ale softului lor de client Web; oricum, acest lucru poate sa afecteze unele aspecte ale Site-ului.

2.Folosirea Datelor Personale Colectate

RONEP poate folosi informațiile personale identificatoare astfel:

a) Pentru a furniza vizitatorilor și membrilor informații despre activitățile RONEP.

3.Dezvăluirea Datelor Personale Colectate

RONEP poate dezvălui datele dumneavoastră personale identificatoare unei a treia părți în situațiile de mai jos:

a) Cu consimțământul dumneavoastră.

b) Angajaților sau advisorilor RONEP (de exemplu contabilului și avocatului). RONEP dezvăluie numai informațiile personale necesare pentru ca aceștia să își îndeplinească sarcinile de serviciu către dumneavoastră sau către noi, și numai sub restricții stricte de confidențialitate.

c) De câte ori RONEP consideră necesar să: (a) îndeplinească prevederile legale (inclusiv ordine venite de la curtea de justiție sau de la guvern, și de la formațiunile civile subordonate); (b) aplicarea Termenilor și Condițiilor RONEP și a altor angajamente; sau (c) protejarea drepturilor, proprietății, sau siguranței RONEP, ale utilizatorilor Site-ului și membrilor, sau altora.

d) Dacă luați parte (sau noi suspicionăm că luați parte) la orice acțiune ilegală sau potențial ilegală. Putem să dezvăluim informații personale chiar fără o citație, mandat sau alt ordin judecătoresc, în măsura în care este necesar sa informam și să cooperăm cu structurile care apără legea sau alte autorități.

e) În formă agregată, de exemplu informații despre toți utilizatorii fără a dezvălui informații de identificare despre utilizatori individuali, cum ar fi numărul total de vizitatori într-o anumită secțiune într-o anumită perioadă de timp.

4.Colectarea Datelor Personale ale Copiilor

În măsura în care RONEP este capabilă să determine vârsta utilizatorilor în urma aplicării la, sau comunicării cu Site-ul, RONEP, fiind în cunoștință de cauză (a) nu va colecta sau posta informații de la indivizi sub vârsta de 18 ani (“Copii” sau “Copil”) fără permisiunea părinților sau tutorilor legali, sau (b) nu va furniza nici o informație de identificare personală colectată de la Copii, indiferent de sursa sa, unei a treia părți indiferent de scop.

  1. Web Site-uri ale altor părți

Site-ul RONEP poate conține link-uri către alte Site-uri de Internet. Cu excepția cazurilor în care este clar stipulat altfel, RONEP nu are control asupra acestor site-uri ale altor părți și asupra politicilor lor de confidențialitate. Această Politică de Confidențialitate se aplica numai informațiilor pe care dumneavoastră le furnizați (sau pe care noi le colectam) în legătură cu folosirea Site-ului RONEP. Dumneavoastră trebuie sa citiți și să verificați politicile de confidențialitate ale altor Site-uri la care acest Site furnizează link-uri.

  1. Accesul la și Posibilitatea de a Corecta Datele Personale

La cererea dumneavoastră via poștă directa, e-mail, sau telefon (în timpul orelor de lucru), RONEP va furniza vizitatorilor un sumar al tuturor datelor  personale de identificare deținute de RONEP. Vizitatorii pot modifica, corecta, sau aduce la zi datele personale de identificare și alte informații pe care RONEP le-a colectat prin Site sau cu ocazia înscrierii la diverse evenimente sau pot opta ca datele lor personale sa fie înlăturate din baza de date RONEP prin contactarea RONEP via poștă, e-mail, sau telefon.

  1. Dreptul RONEP de a Modifica Politica de Confidențialitate

RONEP poate modifica conținutul Site-ului și Politica de Confidențialitate în orice moment. Va rugăm să vizitați din când în când Site-ul și să recitiți Politica de Confidențialitate pentru a fi siguri că știți în ce constă politica noastră curenta.

  1. Informații de Contact

Dacă aveți întrebări legate de Politica de Confidențialitate sau doriți să modificați, corectați, să aduceți la zi, sau să înlăturați din baza de date RONEP datele dumneavoastră personale de identificare și alte informații, ne puteți contacta la: E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Securitate și Confidențialitate

(Acord de Folosire / Consimțământ de Utilizare a Site-ului)

Ultima revizuire Mai 2018

Termeni și condiții de utilizare

Prin accesarea website-ului Fundației Române de Neurologie și Epileptologie (RONEP) (“Site”) la www.ronep.ro, sunteți de acord cu următorii termeni și condiții de utilizare (“Condiții de utilizare”). Vă rugăm să citiți cu atenție Politica de Securitate și Confidențialitate înainte de a accesa și folosi acest Site.

Declinarea responsabilităților medicale și legale

Toate informațiile furnizate în Site de către RONEP nu au intenția de a furniza sau înlocui sfatul medical, legal sau profesional sau de a stabili un diagnostic și de a înlocui consultațiile pentru diagnostic sau tratament. Toți vizitatorii acestui site trebuie să își consulte medicii sau îndrumătorii profesionali pentru asemenea sfaturi. Informațiile de pe Site sunt numai informații generale, și nu trebuie să înlocuiască serviciile unui profesionist sau să substituie sfatul medical. RONEP nu răspunde la întrebări medicale specifice și nu furnizează recomandări privind anumiți profesioniști.

Politica de Confidențialitate

Considerăm că este foarte important să protejăm datele personale ale utilizatorilor noștri. De aceea am adoptat o Politică de Confidențialitate care subliniază practicile noastre de colectare și folosire a informațiilor personale. Vă rugăm sa citiți detaliile colectării și folosirii informațiilor personale de la utilizatorii acestui Site. Orice modificare a Politicii de Confidențialitate va fi postată pe acest Site; trebuie să consultați periodic acest Site pentru a cunoaște modificările.

Neasumarea unor Garanții

Folosirea acestui site se face numai prin decizia dumneavoastră. Acest Site este realizat pe baza dovezilor existente și disponibile. Nici RONEP, nici consiliul său de conducere, angajații, membrii, afiliații, sau agenții nu pot oferi garanții exprese sau implicite, reprezentare sau endorsement de orice fel cu privire la orice informație, produs, serviciu, marfă sau alte materiale furnizate pe sau prin website, incluzând garanții comerciale pentru anumite scopuri.

RONEP nu oferă garanții că acest site și/sau conținutul său vor îndeplini cerințele dumneavoastră, sau vor exista fără întrerupere, la timp, în siguranță, complet sau fără erori, sau că rezultatele obținute prin folosirea acestui site și/sau conținutului său sunt perfecte. Noi nu garantăm rigoarea, corectitudinea, integralitatea sau utilitatea oricărei informații, aparat, produs, serviciu, proces evidențiate sau a altui material prezentat pe website sau pe internet în general. Dumneavoastră înțelegeți și luați la cunoștință că puteți renunța la folosirea acestui Site dacă nu sunteți mulțumiți de el.

Limitele Responsabilității

Întelegeți și sunteți de acord că RONEP nu este responsabilă de pierderi (taxe, penalități, amenzi, pierderi de profit, date, material) directe sau indirecte legate în vreun fel de accesarea site ronep.ro. RONEP nu răspunde de decizii luate sau acțiuni realizate de dumneavoastră direct sau oricine altcineva legat de informațiile conținute în, sau furnizate de acest site, inclusiv responsabilități legate de greșeli sau omisiuni în informații. RONEP nu răspunde de costul unor servicii, date, informații obținute sau pe care nu le-ați putut obține. RONEP nu răspunde de link-uri aflate în conexiune cu site RONEP, de virusuri, acțiuni cauzate total sau parțial de neglijență, deficit în telecomunicații, furtul sau distrugerea informațiilor sau accesul neautorizat la site sau informațiile site-ului, sau de orice alt prejudiciu rezultat din folosirea acestui site. Dumneavoastră înțelegeți și luați la cunoștință că singurul remediu pentru orice problemă legată de site este încetarea folosiri sale.

RONEP își declină responsabilitatea pentru acțiuni ce decurg din informații postate de o a treia parte pe acest website, incluzând orice conținut care poate fi ofensator, profanator sau obscen și RONEP își rezervă dreptul de a îndepărta părțile din postări care se dovedesc inacceptabile.

Despăgubiri

Sunteți de acord să apărați, despăgubiți și să nu incriminați RONEP și cei în legătură cu RONEP în orice acțiune sau pretenție a unei a treia părți rezultată din folosirea Site–ului sau conținutului său de către dumneavoastră, sau din violarea acestui Acord de Folosire (Consimțământ de Utilizare). RONEP vă va notifica prompt în legătură cu o asemenea pretenție dacă apare și va coopera cu dumneavoastră în mod rezonabil, pe cheltuiala dvs, pentru apărarea dvs legată de orice asemenea pretenție.

Link-uri către o a treia parte și declinarea responsabilității de reprezentare (endorsement)

Acest site poate furniza link-uri către alte website-uri menținute de o a treia parte care nu se află sub controlul RONEP. RONEP nu reprezintă și nu garantează informații conținute în orice alt site al cărui link se găsește pe paginile ronep.ro. Folosirea oricărui site prin accesarea acestor link-uri este responsabilitatea dumneavoastră. Asemenea link-uri sunt furnizate pentru ajutarea dumneavoastră și nu reprezintă o recomandare sau reprezentare (endorsement) sau afiliere de către RONEP, membrii Boardului, angajații săi la acel site furnizat de link sau la furnizorii săi. RONEP nu reprezintă sau garantează corectitudinea, acuratețea, calitatea, actualitatea informațiilor, produselor, serviciilor conținute sau furnizate ca publicitate pe site-urile accesate prin link. RONEP nu este responsabilă de pierderi sau leziuni suferite prin accesarea site-urilor legate de link-uri. În plus trebuie să fiți conștienți că accesarea oricărui alt site se supune termenilor și condițiilor aplicabile acelui site, inclusiv politicile de confidențialitate (sau lipsa lor). Referirile de pe Site la orice produs comercial, proces sau serviciu prin folosirea numelui său commercial sau a firmei producătoare sau care îl comercializează, nu implică recunoașterea (endorsement) sau recomandarea lor de către RONEP, membrii Boardului RONEP, membrii săi sau afiliații. Viziunea și opiniile autorilor independent legat de asemenea produse sau procese nu le reflectă pe cele ale RONEP, membrilor Boardului RONEP sau al membrilor sai.

Proprietate intelectuală

Textul acestui website poate fi folosit. Fișierele video și imaginile publicate pe website sunt proprietatea RONEP. Ele pot fi folosite dacă se specifică acest lucru sub ele sau dacă RONEP își dă acordul în scris. Protecția se extinde la texte și grafice, aranjarea și prezentarea materialelor și la design-ul general al Site-ului. Dacă folosiți orice material de pe site, acesta trebuie atribuit RONEP.

Logo RONEP și numele RONEP nu trebuie folosite fără permisiune.

Politica de folosire de link-uri către Site RONEP

Este permis să se realizeze link-uri de pe alte site-uri către site RONEP dacă aceste site-uri nu folosesc numele RONEP pentru a face comerț sau serviciile furnizate de RONEP pentru comercializare. Link-urile către RONEP nu trebuie să sugereze sau implice că RONEP, membrii boardului sau membrii săi susțin site-ul de pe care de face link-ul, sponsorii săi sau acțiunile sale, fără acordarea unei permisiuni scrise anterioare.

Confidențialitatea copiilor

Website-ul RONEP, www.ronep.ro, este destinat adulților peste 18 ani. Nu se intenționează și nu este destinat atragerii de persoane sub vârsta de 18 ani. RONEP nu permite înregistrarea și nici colectarea de informații personale care identifică persoana de la persoane cunoscute sub vârsta de 18 ani, cu excepția cazurilor în care familia și-a acordat consimțământul.

Modificări

RONEP își rezervă dreptul de a modifica acest Site în orice moment, inclusiv conținutul acestei pagini. RONEP își rezervă dreptul și este la discreția sa modificarea acestui Acord de Folosire (Consimțământ de Utilizare) din când în când, iar folosirea continuă a acestui site după asemenea modificări reprezintă acceptul dumneavoastră și acordul pentru noul Acord de Folosire (Consimțământ de Utilizare).

Condiții de Încetare a folosirii Site-ului

Acest Acord de Folosire (Consimțământ de Utilizare) va intra în acțiune imediat ce începeți să folosiți acest Site. RONEP își rezervă dreptul în orice moment și pentru orice motiv, fără să vă informeze, să: (I) vă interzică accesul la Site, total sau parțial; (II) să modifice, să retragă sau sa oprească orice parte din conținut, materiale sau informații disponibile pe el; sau (III) să anuleze acest Acord de Folosire (Consimțământ de Utilizare).

Chestiuni Juridice

Dumneavoastră și RONEP, membrii Boardului și membrii RONEP agreează că acest Acord de Folosire (Consimțământ de Utilizare) și relația dintre dumneavoastră și RONEP este guvernata de Legislația în vigoare în România, iar orice dispute legale vor fi soluționate pe cale amiabilă sau prin acționare în justiție. Sunteți de acord că RONEP să vă trimită emailuri de informare. Orice cerere a dumneavoastră sau acțiune legată de Site - RONEP trebuie rezolvată în decurs de 1 an de la nașterea cererii sau acțiunii.